OVER PINELO

20210603_112838

Hi there,

Al jarenlang wilde ik naast mijn baan meer doen met mijn creativiteit. In september 2020 heb ik besloten om Pinélo illustraties op te starten. Mijn naam is Fotini en ik vertel je graag iets meer over mijn achtergrond. 

Sinds 2013 ben ik werkzaam in de wereld van interieur. Hier kan ik een groot deel van mijn creativiteit in kwijt. Ik heb een grote passie voor het geven van stijladviezen en tekenen. Het tekenen, daar wilde ik meer mee doen. Hieruit is Pinélo illustraties ontstaan.

Pinélo is overigens het Griekse woord voor penseel. Mijn roots liggen op Cyprus, waar ik geboren ben op het Griekse deel in Limassol. Jaarlijks keer ik met mijn gezin terug naar het prachtige eiland om de familie te bezoeken en om te genieten van een heerlijke vakantie.

Pinélo illustraties is ontstaan nadat ik begon met het tekenen van portret illustraties. Hetgeen dat mij daarin aantrekt, is het maken van een blijvende herinnering aan een dierbare of een dierbaar moment. Wanneer je dit dan terugziet op een mooie plek in een interieur is voor mij het plaatje compleet.

In de tussentijd ben ik het aanbod verder gaan uitbreiden nadat ik verschillende verzoeken kreeg. Zo zijn de geboortekaartjes tot een van mijn voornaamste bezigheden uitgegroeid.

Bij elk ontwerp en verzoek staat bij mij voorop dat het bij jou past en past bij het ontwerp dat jij voor ogen hebt. Mijn stijl kenmerkt zich door de toevoeging van handgeschilderde elementen. De toevoeging van goudpigment en handgeschept papier zorgen voor een rauw randje wat ook typerend is voor mijn stijl.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur me een mail en ik ga graag met je in gesprek over hoe ik een passend ontwerp voor jou mag verzorgen!

Liefs,

Fotini

© Pinélo Illustraties

KVK: 78521076

BTW: NL003340902B15