Geboortekaartje op maat

Geboortekaartje op maat

 

Helaas is het voorlopig niet mogelijk om een samenwerking aan te gaan voor een maatwerk kaartje. Door de vele aanvragen zit Pinélo volledig volgeboekt. 

Heb je zelf al helemaal in je hoofd hoe jouw kaartje eruit moet zien? Het is naast de vaste ontwerpen ook mogelijk om een geboortekaartje op maat te laten maken. Benieuwd naar de mogelijkheden? De ontwerpkosten (afhankelijk van het ontwerp) starten vanaf €350,- inclusief BTW en exclusief drukkosten en enveloppen.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Je ontvangt binnen 3 werkdagen een antwoord op je aanvraag.
 

Ontwerpen

Vanwege het tekenwerk is er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Doe daarom op tijd een aanvraag. Naast een tekstuele onderbouwing helpt het om afbeeldingen te verzamelen. Beeld zegt meer dan woorden en uit ervaring weet ik dat bijvoorbeeld een moodboard hier goed bij helpt. Stel bijvoorbeeld (samen met je partner) een Pinterestbord samen die je met mij kunt delen. Deze afbeeldingen worden overigens alleen ter inspiratie gebruikt. Het ontwerp van het kaartje is volledig authentiek en wordt met de hand door mij getekend. Lees hier meer over de werkwijze

Voorwaarden maatwerk

Wanneer we samen de ontwerpfase zijn aangegaan, is het niet meer mogelijk om zonder kosten de samenwerking te beëindigen. Besluit je om tijdens of na het ontwerpproces de samenwerking te stoppen? Het volledige bedrag dat in de offerte staat, wordt dan in rekening gebracht. Geboortekaartjes zijn gepersonaliseerde producten en kunnen niet worden geretourneerd. De illustraties blijven te allen tijde eigendom van Pinélo illustraties en mogen niet voor andere doeleinden worden ingezet. Op de producten en bestellingen zijn voorwaarden van toepassing.