Kioskvlag
> Decoratie Kioskvlag

Kioskvlag

Met een geboortevlag maak je jouw geboorte aankondiging nog feestelijker. Op deze manier ziet iedereen dat jullie kleine geboren is, maar het is ook heel leuk voor bij een verjaardag. Je kunt de vlag gemakkelijk zelf aanpassen in de editor.
Let op: De geboortevlag wordt geleverd exclusief vlaggenstok. Je kunt de vlag eenvoudig bevestigen aan je eigen vlaggenstok.

TIP: Wil je geen geboortedatum op de vlag vermelden? Dan is het handig om de vlag alvast te bestellen, zodat je het in huis hebt wanneer de kleine geboren is. Hiermee is de vlag ook herbruikbaar bij de verjaardag van jullie kleintje. De levertijd van de vlag is ongeveer 7 werkdagen.

Hoe bestel ik een geboortevlag?

Je kunt heel eenvoudig een geboortevlag bestellen. Je kunt een ontwerp uit de collectie kiezen of je kunt er eentje kiezen vanuit je eigen collectie. Je kunt het naar wens aanpassen en vervolgens in je winkelmandje plaatsen. Na de betaling ontvang je een bevestiging en ontvang je binnen ongeveer 7 werkdagen de geboortevlag.

Naast een geboortevlag, kun je ook kiezen voor een raamsticker, geboortebord of een tuinbord.

 

Formaten en prijzen

Je bestelt de vlag zonder vlaggenstok, je kunt hem op elke normale vlaggenstok bevestigen.

60x60x120 voor €54,95

De prijs is exclusief verzendkosten.

 

Specificaties en levertijd

  • De vlag past op elke normale vlaggenstok.
  • Je vlag is gemaakt van weerbestendige, stevige stof (610 g/m²; blockout B1 (pvc). Dit materiaal wordt ook gebruikt voor banners aan hekken op festivals.
  • De vlag is niet uit te voeren met foliedruk. Wanneer dit wel op jouw geboortekaartje het geval was, wordt de folie omgezet in de kleur die er het dichtst bij in de buurt komt.
  • De levertijd na betaling is ongeveer 7 werkdagen.
  • Heb je de vlag binnen, dan bevestig je hem eenvoudig aan je eigen vlaggenstok. Er zit een lus + open zoom aan de bovenzijde waarin de stok kan worden gestoken.
  • Wanneer het gaat stormen, adviseren wij om de vlag even binnen te halen.